OMG Free Tv - www.omgfreetv.net

OMG Free Tv - Free Tv Internet Streaming Piranti Featuring Kodi ngedongkrak

**** ATTENTION ***** ALL SERIES 4 lan MODEL OLDER wis disenengi! BANYU ora bakal ditindakake ON SERVERS. ALL PESERTA MUST UPGRADE TO NEW SERIES 5 utawa SERIES 6 ENCRYPTED MODEL yen ora duwe.

NEW !!! Kodi ngedongkrak !!! Njaluk TODAY piranti YOUR!

**** Beware ****

Ora ana tagihan taunan utawa ekstra metu saka biaya saku. Aja tuku produk sing ngakoni supaya kita njaluk biaya taunan utawa tagihan saben wulan. Iku scam!

Amazon / ebay

Tumbas digawe ing Amazon utawa ebay sawise 2 / 27 / 2017 sing ora ana maneh dijamin ing babar pisan, didhukung, lan bakal patenana.

Sembarang tumbas saka situs iki sakdurunge 2 / 27 / 2017 bakal kebak dijamin lan didhukung. We maneh ngidini sales ing situs iki kanggo sawetara alasan kang klebu ebay ngirim metu ngalahake mati Unit, ora kalebu Kodi ngedongkrak, TV LIVE, Aturan ora support utawa pituduh karo Unit lan menehi layanan customer nul.

*** NEW *** KOMUNITAS HELP

Mangga dadi manawa kanggo register Unit.

OMG free TV iku sawijining Tv piranti internet streaming sing nyambung menyang pesawat televisi. OMG Tv Free bakal ngirim Unlimited Film, Tv Nuduhake, Olahraga, News, Live Tv lan isi diwasa ing definisi 1080p 4k 3d ing ruang tamu omah sampeyan. Ora ana kabel bulanan utawa taunan utawa tagihan satelit! Ora Ana Langgan! Kabeh sing perlu yaiku internet.

NEW !!! 4K / 3D Series 6 STI PRO KODI BOOST + STI ENCRYPTION

Piranti generasi anyar 6th uga nduweni fitur STI Chip anyar. Minangka luwih lan luwih APS wiwit ngalih nggunakake 3DES Encryption kanggo njaga lingkungan sing aman. STI bakal nyedhiyakake akses sing aman kanggo APS kasebut

4k / 3D Seri 5 STI! + KODI BOOST! + STI ENCRYPTION

$ 399.99 + Free Shipping! + Free Update + Support Lanjut Tech

1080p Seri 4 Model! KODI BOOST DISCONTINUED

DISCONTINUED + Gratis Pengiriman! + Gratis Update + Support Dhukungan Tech

$ 399.99 OMG PRO DISCONTINUED!

OMG PRO Penta inti

omgpro2-0

Nyekel kita OMG Pro Model Penta inti Dina lan paling anyar ing Free Tv Teknologi!

OMG-8

$ 399.99 Limited SALE! DISCONTINUED!

OMG-3

OMG Free Tv punika kanca perjalanan ingkang sae! Miss news lokal sampeyan saka kutha favorit sampeyan? Bosen nonton film lawas sing mboseni ing hotel sampeyan? tetep ing panggonan sing kurang budget lan padha duwe pilihan saluran sing paling tithik? OMG Free Tv kanggo sampeyan! Mung nggawa piranti karo sampeyan ing ngendi wae sampeyan pengin! Kabeh sing perlu kanggo OMG Free Tv yaiku televisi, listrik, lan internet. Gedhe dienggo ing papan sing mlaku nyabrang ing negara, utawa ing prau sing mlaku ing segara mbukak. Wifi hot spot ndadekake film watch, acara tv, berita, lan akeh luwih gampang. karo CPU inti lan inti (8) CPU inti kita (XNUMX) codecs kompresi gedhe nyimpen data sampeyan minimal!

Wireless RF backlit Keyboard Mouse Upgrade! $ 39.99

keyboard1.1

backlit1.0

Wireless RF backlit Keyboard Mouse Upgrade! $ 39.99

Wireless RF Remote lan OMG Free Tv Combo $ 380.00

remotecombo1.1

Wireless RF Remote lan OMG Free Tv Combo $ 380.00

Yen sampeyan seneng kanggo nyeleh urutan PLEASE riko STORE kita utawa EMAIL KANTOR KAMI:

EMAIL: OMGTv@gmx.com

OMG Free Tv VS. Kompetisi

Ana piranti liyane ing pasar sing kurban streaming ing TV, kayata Apple tv, Google tv, Roku lan malah Chromecast, nanging karo wong-wong piranti, sampeyan isih kudu mbayar saben sasi kanggo isi dening lengganan kanggo Netflix, Crackle lan Hulu mung kanggo sawetara jeneng. Kanthi OMG Free Tv, ALL saka isi lan pemrograman Free! OMG Free Tv yaiku piranti paling luar biasa ing pasar! Dadi, pinter nganggo dhuwit sampeyan, supaya OMG Free Tv saiki

www.omgfreetv.net / www.omgfreetv.us / www.omgfreetv.org

OMG Free Tv SITE ARE NOT HOST, PROVIDE, ARCHIVE, STORE, OR DISTRIBUTE MEDIA OF ANY INDUSTRY, AND ACTS MERELY AS INDEX (OR DIRECTORY) OF MEDIA POSTED BY OTHER ENTHUSIASTS IN INTERNET, WHERE IS COMPLETELY OUTSIDE OUR CONTROL. OMG Free Tv MENGHASILKAN HAK LAIN, MENGGUNAKAN PENGGUNAAN MATEMATIKA SAIKI WAYANG KAPEN LAN MUNGKIN LAGI SAIKI LAN MUNGKIN NGGONISI (WHERE SAUDARA KANGGO ING KUWAT LAN FREE KANGGO SIVIL UGO UTAWA KONSTRAINT LAIN) lan ING KELENGKAPAN KELENGKAPAN MUNGKIN PENYAKIT MATERI MERDEKA KABEH LAN KABEH LANJUTAN FINANCIAL, PREJUDICIAL O KAYA EFEK LAINNYA ING ANY PARTY THIRD OTHER.

OMG Free Tv - www.omgfreetv.net - www.omgfreetv.us - www.omgfreetv.org